Advertisement

Su Kesintisi Muski / Bodrum Da 36 Saatlik Su Kesintisi 15 16 Agustos 2020 - Kesintiyle birlikte depolardaki su tükenmeden çalışma tamamladı ve birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı.

Su Kesintisi Muski / Bodrum Da 36 Saatlik Su Kesintisi 15 16 Agustos 2020 - Kesintiyle birlikte depolardaki su tükenmeden çalışma tamamladı ve birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı.. Kesintiyle birlikte depolardaki su tükenmeden çalışma tamamladı ve birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde 36 saatlik su kesintisi uygulanıyor. Bölge şube müdürlüğü ekipleri fethiye'nin merkez mahallerinin yanı sıra. 27 temmuz 2021 yatağan'da 8 saat su kesintisi. Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) genel müdürlüğü, fethiye merkez.

Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) genel müdürlüğü, fethiye merkez. Karakaya grup i̇çmesuyundaki̇ debi̇ yetersi̇zli̇gi̇ nedeni̇yle beli̇rti̇len mahallelere su veri̇lemeyecekti̇r. Bölge şube müdürlüğü / muğla i̇tfaiye müdürlüğü yanı) adresinde ilanda belirtilen saatlerde yapılacaktır. Muski̇'den yapılan açıklamada, geçtiğimiz cuma günü bodrum yarımadasını besleyen dsi̇ içme suyu hattının geçtiği torba kavşağı üzerinde bir patlama yaşanmış ve bir işyeri ile çok sayıda araç maddi. Kimlik ve iletişim bilgilerinizi güncelleyerek, su tüketiminizi ve borç bilgilerinizi telefonunuza sms olarak alabilirsiniz.

Bodrum Su Kesintisi Iptal Mugla Haberleri
Bodrum Su Kesintisi Iptal Mugla Haberleri from i2.milimaj.com
Bugünü mü buldunuz yeni hat işlemi için? Arıza nedeniyle bölgede 24 saatlik su kesintisi ön görülmektedir. Muski̇ muğla köyceğiz 01.07.2021 15:36 tarihli su kesintisi. Mersin su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü esas yönetmeliği. 29.01.2016 15:37 | son güncelleme: Fati̇h mahallesi̇ mehmet kayapinar caddesi̇ndeki̇. Muğla belediyesi su dağıtım ve faturalandırmalardan sorumlu kurum olan muski üzerinden sağlanan muğla su kesintisi haberlerinin özet bilgilerine aşağıdaki listemizden. Herkesin evde sokağa çıkma yasağı olduğu günde pazar günü yeni hat işlemi var diye su kesilmesi kadar ayıp, kötü bir durum kabul edilemez.

Muğla belediyesi su dağıtım ve faturalandırmalardan sorumlu kurum olan muski üzerinden sağlanan muğla su kesintisi haberlerinin özet bilgilerine aşağıdaki listemizden.

Muski̇ muğla köyceğiz 01.07.2021 15:36 tarihli su kesintisi. .nedeniyle 25 günlük su kesintisi yaşanacağını açıklayan muski̇ genel müdürlüğü, bölgede aldıkları önlemler sayesinde yarımada da 102 gündür devam eden çalışmalarda su kesintisi yaşatmadı. Mersin su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü esas yönetmeliği. Muski̇, muğla'nın bodrum ilçesindeki su kesintileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güncel elektrik ve su kesintileri. Bodrum'da sular ne zaman gelecek? 29.01.2016 15:37 | son güncelleme: 2 mayıs 2019 13:35 0. Kesintiyle birlikte depolardaki su tükenmeden çalışma tamamladı ve birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı. Güvercinlik içme suyu arıtma tesisinde yapılacak temizlik çalışması nedeniyle, bodrum'da su kesintilerinin yaşanacagı bildirildi. Muğla belediyesi su dağıtım ve faturalandırmalardan sorumlu kurum olan muski üzerinden sağlanan muğla su kesintisi haberlerinin özet bilgilerine aşağıdaki listemizden. Muski su arıza sorgulaması yapmak istiyorsanız; Bölge şube müdürlüğü / muğla i̇tfaiye müdürlüğü yanı) adresinde ilanda belirtilen saatlerde yapılacaktır.

Arıza nedeniyle bölgede 24 saatlik su kesintisi ön görülmektedir. Aydem edaş muğla menteşe 01.07.2021 10:00 tarihli elektrik kesintisi. Bodrum'da sular ne zaman gelecek? Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) genel müdürlüğü, fethiye merkez mahallelerinin ve karaçulha mahallesinin içme. Muski su arıza sorgulaması yapmak istiyorsanız;

Bodrum Da Icme Suyu Hattindaki Patlama Nedeniyle 36 Saat Su Kesintisi Yasanacak
Bodrum Da Icme Suyu Hattindaki Patlama Nedeniyle 36 Saat Su Kesintisi Yasanacak from cdnuploads.aa.com.tr
Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) genel müdürlüğü, fethiye merkez mahallelerinin ve karaçulha mahallesinin içme suyunu sağlayan. Su faturalarınızı web sitemizden görüntüleyip, ödeyebilirsiniz. Arıza nedeniyle bölgede 24 saatlik su kesintisi ön görülmektedir. Muski̇'den yapılan açıklamada, geçtiğimiz cuma günü bodrum yarımadasını besleyen dsi̇ içme suyu hattının geçtiği torba kavşağı üzerinde bir patlama yaşanmış ve bir işyeri ile çok sayıda araç maddi. Bölge şube müdürlüğü ekipleri fethiye'nin merkez mahallerinin yanı sıra. Bodrum'da sular ne zaman gelecek? Bölge şube müdürlüğü / muğla i̇tfaiye müdürlüğü yanı) adresinde ilanda belirtilen saatlerde yapılacaktır. Su kesintisi sorgulaması ve arıza bildirimleri için muğla muski̇ alo 185 su arıza hattını da arayabilirsiniz.

Karakaya grup i̇çmesuyundaki̇ debi̇ yetersi̇zli̇gi̇ nedeni̇yle beli̇rti̇len mahallelere su veri̇lemeyecekti̇r.

Merhaba muğla nın bodrum i̇lçesinde yaşanmakta olan su kesintileri hakkında şikayette bulunmak i̇stiyorum. 27 temmuz 2021 yatağan'da 8 saat su kesintisi. Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) genel müdürlüğü, fethiye merkez mahallelerinin ve karaçulha mahallesinin içme. Muski̇'den yapılan açıklamada, geçtiğimiz cuma günü bodrum yarımadasını besleyen dsi̇ içme suyu hattının geçtiği torba kavşağı üzerinde bir patlama yaşanmış ve bir işyeri ile çok sayıda araç maddi. Karakaya grup i̇çmesuyundaki̇ debi̇ yetersi̇zli̇gi̇ nedeni̇yle beli̇rti̇len mahallelere su veri̇lemeyecekti̇r. Mersin su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü esas yönetmeliği. Muğla'nın bodrum ilçesinde 36 saatlik su kesintisi uygulanıyor. Kesintiyle birlikte depolardaki su tükenmeden çalışma tamamladı ve birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı. Muski̇ muğla köyceğiz 01.07.2021 15:36 tarihli su kesintisi. Su faturalarınızı web sitemizden görüntüleyip, ödeyebilirsiniz. Aydem edaş muğla menteşe 01.07.2021 10:00 tarihli elektrik kesintisi. Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) genel müdürlüğü, fethiye merkez. Bölge şube müdürlüğü / muğla i̇tfaiye müdürlüğü yanı) adresinde ilanda belirtilen saatlerde yapılacaktır.

Mersin su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü esas yönetmeliği. Karaçulha hattina da müdahale edi̇ldi̇ muski̇ 6. Arıza nedeniyle bölgede 24 saatlik su kesintisi ön görülmektedir. Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) tarafından bodrum'daki su kesintisi. Muski̇, muğla'nın bodrum ilçesindeki su kesintileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bodrum Da 4 Mahallede Su Kesintisi Yasanacak Bodrum Haber
Bodrum Da 4 Mahallede Su Kesintisi Yasanacak Bodrum Haber from www.bodrumdabirgun.com
Muski su kesintisi yaşatmadı başlıklı 29 ocak 2016 16:15 tarihli marmaris yeni sayfa sitesine ait içerik. Muski̇, muğla'nın bodrum ilçesindeki su kesintileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Muğla belediyesi su dağıtım ve faturalandırmalardan sorumlu kurum olan muski üzerinden sağlanan muğla su kesintisi haberlerinin özet bilgilerine aşağıdaki listemizden. Aydem edaş muğla menteşe 01.07.2021 10:00 tarihli elektrik kesintisi. 2 mayıs 2019 13:35 0. 29.01.2016 15:37 | son güncelleme: Muski su arıza sorgulaması yapmak istiyorsanız; Bugünü mü buldunuz yeni hat işlemi için?

Aydem edaş muğla menteşe 01.07.2021 10:00 tarihli elektrik kesintisi.

Muski̇'nin hizmetleri, kararları, politikaları hakkında halka bilgi. Muğla büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon i̇daresi (muski̇) tarafından bodrum'daki su kesintisi. Bugünü mü buldunuz yeni hat işlemi için? Muğla'nın bodrum ilçesinde 36 saatlik su kesintisi uygulanıyor. Muski̇'den yapılan açıklamada, geçtiğimiz cuma günü bodrum yarımadasını besleyen dsi̇ içme suyu hattının geçtiği torba kavşağı üzerinde bir patlama yaşanmış ve bir işyeri ile çok sayıda araç maddi. Kesintiyle birlikte depolardaki su tükenmeden çalışma tamamladı ve birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı. Aydem edaş muğla menteşe 01.07.2021 10:00 tarihli elektrik kesintisi. Merhaba muğla nın bodrum i̇lçesinde yaşanmakta olan su kesintileri hakkında şikayette bulunmak i̇stiyorum. Vatandaşlar susuz kaldıkça muski̇'den gelecek açıklamayı beklemeye başladı. 25 temmuz 2021, pazar 18:00. 27 temmuz 2021 yatağan'da 8 saat su kesintisi. Arıza nedeniyle bölgede 24 saatlik su kesintisi ön görülmektedir. Su kesintisi sorgulaması ve arıza bildirimleri için muğla muski̇ alo 185 su arıza hattını da arayabilirsiniz.

25 temmuz 2021, pazar 18:00 su kesintisi. Muğla belediyesi su dağıtım ve faturalandırmalardan sorumlu kurum olan muski üzerinden sağlanan muğla su kesintisi haberlerinin özet bilgilerine aşağıdaki listemizden.

Posting Komentar

0 Komentar